Links i onlinemeddelelser

Sikre meddelelser tjekker links, du modtager i onlinemeddelelser fra WhatsApp, Viber, Telegram og Google Hangouts.

Når du modtager en besked, der indeholder links til farlige eller falske websteder i en onlinemeddelelse, blokerer appen dette link og viser dig et alarmvindue i browseren.

Sikre meddelelser blokerer kun links i Google Chrome. For at beskytte dig mod farlige links i onlinemeddelelser skal du opsætte Google Chrome som din standardbrowser.

Denne funktion kan også fungere sammen med forudinstallerede browsere for nogle enheder, f.eks. Samsung Internet på en Samsung-enhed. Andre browsere er ikke understøttet.

Sådan blokeres farlige links modtaget i onlinemeddelelser:

1. På Kaspersky-appens nederste fanelinje skal du trykke på Alle funktioner .
  2. Tryk på Sikre meddelelser .
  3. Tryk på Tjek links i onlinemeddelelser.
  4. Slå Blokér farlige links TIL.

Kaspersky-appen blokerer links til farlige eller falske websteder, som du modtager i onlinemeddelelser.